Skip to main content

Om Södergrens

I över 70 år har vi försett industrier med pålitliga och högkvalitativa lösningar

Södergrens Br. Metallindustri AB grundades 1952, i Hällbybrunn, Eskilstuna med en tydlig vision: att bli en ledande aktör inom metallbearbetning och legotillverkning. Från första dagen har vi strävat efter att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik för att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Vår verksamhet har vuxit genom åren, men vår princip har alltid varit densamma: att leverera produkter av högsta kvalitet och bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi stansar, laserskär, bockar, svetsar och monterar produkter

Som en av de ledande leverantör inom plåtbearbetning i låg- till mellanvolym hanterar vi kantpressning, laserskärning, stansning, svetsning, montering och mycket mer. Vi är flexibla, snabba i våra beslut och alltid lyhörda för kundens behov. Med vår erfarna personalstyrka kan vi leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller de mest krävande specifikationerna.

Person som står i en kantpress och håller i plåt
Person som står i en skärande bearbetningsmaskin och bearbetar en produkt

Kvalitetscertifierade

Vi på Södergrens Metallindustri är stolta över vår ISO 9001-certifiering, som understryker vårt åtagande för högsta kvalitet och hållbarhet. Som en mekanisk verkstad möter vi kraven från Sveriges mest krävande branscher genom att ständigt förbättra våra processer. Denna certifiering är en garanti för att vi levererar produkter överträffar våra kunders förväntningar. Vårt mål är att vara din pålitliga partner genom att erbjuda kvalitet & hållbarhet i varje projekt.

Södergrens Medverkan i Made by Eskilstuna

Södergrens Metallindustri är stolt medlem i Made by Eskilstuna, en företagsgrupp som erbjuder kompletta och kvalitativa helhetslösningar för industrikunder. Genom samarbetet bidrar vi på Södergrens med vår expertis inom metallbearbetning, vilket säkerställer hög kvalitet och pålitliga leveranser.

Detta partnerskap gör det möjligt för oss att erbjuda innovativa och kostnadseffektiva lösningar som förenklar och förbättrar våra kunders produktionsprocesser. Tillsammans med Made by Eskilstuna strävar vi efter att utveckla framtidens industriprodukter med fokus på hållbarhet och effektivitet.

Har du frågor om våra tjänster, vill utforska möjligheter för samarbete, eller bara behöver mer information, står vårt engagerade team på Södergrens alltid redo att assistera dig.