Skip to main content

Skärande bearbetning av Hög Kvalitet

Exakt, Pålitligt och Snabbt – Skärande Bearbetning

På Södergrens Metallindustri erbjuder vi omfattande skärande bearbetningstjänster som kombinerar hög precision med stor flexibilitet. Vår moderna maskinpark och vårt erfarna team säkerställer att varje komponent bearbetas med noggrannhet och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Södergrens Skärande Bearbetning

Våra maskiner och erfarna operatörer garanterar exakta och konsekventa resultat, även för komplexa former och geometrier. Vi kan bearbeta en mängd olika material, vilket gör det möjligt att tillverka komponenter för olika industriella applikationer. Effektiva produktionsprocesser och korta ledtider gör att vi kan leverera högkvalitativa komponenter snabbt och tillförlitligt. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och krav, från prototypstadiet till fullskalig produktion.

Begränsningar

Material: Alla typer av material, från stål och aluminium till rostfritt stål och andra metaller

Utrustning

CNC fräs 3 axlar

Vad är skärande bearbetning & hur går det till?

Skärande bearbetning är en tillverkningsprocess där material avlägsnas från en arbetsstycke genom olika metoder, såsom svarvning, fräsning, borrning och slipning. Denna metod används för att skapa detaljerade och exakta former och ytor på metallkomponenter, vilket är avgörande för många industriella applikationer.

Det är ett verktyg använder skärande verktyg och maskiner för att noggrant forma och förädla metalliska material till exakta geometriska former och dimensioner, vilket är kritiskt för att säkerställa att komponenterna uppfyller stränga toleranskrav och krav på ytkvalitet.

Bearbetning processen

1. Förberedelse: Först analyseras ritningarna och specifikationerna för den del som ska tillverkas. Materialet inspekteras och förbereds för bearbetning.

2. Bearbetning: Våra högprecisionsmaskiner bearbetar materialet med metoder som svarvning, fräsning, borrning och slipning. Varje steg övervakas noggrant för att säkerställa maximal precision och kvalitet.

4. Kvalitetskontroll: Efter bearbetningen genomgår varje komponent en rigorös kvalitetskontroll. Vi använder avancerade mätinstrument och inspektionsmetoder för att säkerställa att varje del uppfyller de specificerade toleranserna och kvalitetsstandarderna

5. Efterbearbetning: För att ytterligare förbättra ytkvaliteten och funktionaliteten kan vi utföra efterbearbetning såsom ytbehandling och montering, beroende på kundens behov.

Användnings-områden

Skärande bearbetning används inom många olika branscher och applikationer. Som tillverkning av precisionskomponenter, produktion av högkvalitativa delar, där exakta toleranser är avgörande. Även för tillverkning av instrument och implantat som kräver högsta precision och ytkvalitet & bearbetning av komponenter.

På Södergrens Metallindustri är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa skärande bearbetningstjänster anpassade efter dina specifika behov. Vi står redo att hjälpa dig med allt från rådgivning och design till produktion och leverans. Kontakta oss idag snabb offerförfrågan!

Från Design till Färdig Produkt

Skärande bearbetning är en central del av produktionsprocessen för att forma och bearbeta metallkomponenter till önskade former och dimensioner. Processen med skärande bearbetning kommer typiskt in i produktionsflödet efter att råmaterialet har förberetts och klippts till rätt storlek.

Dekorativ bild på en illustration av tre cirklar på Södergrens tjänster med skärande bearbetning i fokus
Södergrens levererar

Vi skapar och levererar långvariga produkter

Design

Med våra erfarna produktions tekniker & ingenjörer förvandlar vi smidigt dina idéer från ritning till produktion och levererar prototyper med precision.

Expertis

Med över 50 års erfarenhet och en passion för tillverkning, levererar vi komplexa produkter skräddarsydda efter dina specifika behov och krav.

Anpassade lösningar

Oavsett hur komplexa dina projekt är, har vi kunskapen och resurserna för att leverera lösningar som passar perfekt för din verksamhet.

Kvalité & säkerhet

Vi har djup expertis inom skärande bearbetning, vilket gör oss till en flexibel och pålitlig partner för alla dina skärande bearbetningsbehov.