Skip to main content

Fokus på Detaljer med Excenterpress

Förbättra Din Produktionslinje med Vår Excenterpress

På Södergrens Metallindustri erbjuder vi avancerade excenterpresstjänster som garanterar hög precision och effektivitet i produktionen av metallkomponenter. Våra excenterpressar är utrustade med den senaste teknologin, vilket möjliggör noggranna och konsekventa resultat för varje detalj vi bearbetar.

Södergrens Excenterpress

Södergrens Metallindustri erbjuder högkvalitativa excenterpresstjänster som säkerställer precision och effektivitet i tillverkningen av metallkomponenter. Våra excenterpressar utför stansning och formning av metallplåtar med hög precision, vilket skapar exakta och rena snitt samt komplexa former.

Begränsningar

Material: Alla typer av material, från stål och aluminium till rostfritt stål och andra metaller

Kapacitet: upp till 75 ton

Utrustning

Excenterpress

Vad är excenterpress?

Excenterpressning är en form av stansning där en excenter, eller excentrisk skiva, driver en stans genom materialet. Detta möjliggör snabba och exakta skär- och formningsoperationer, vilket är idealiskt för massproduktion av delar med komplicerade former och höga kvalitetskrav.

Vår excenterpress levererar konsekvent exakta och rena snitt, vilket är avgörande för delar med strikta toleranser. Den möjliggör snabb och kostnadseffektiv massproduktion av metallkomponenter. Vi kan bearbeta en mängd olika material och uppfylla specifika designkrav för komplexa former. Varje del genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att den uppfyller dina krav och standarder.

Excenterpress processen

1. Design: Vi börjar med att noggrant analysera dina specifikationer och designkrav. Vårt team av erfarna ingenjörer och tekniker planerar varje steg i excenterpressningen för att säkerställa optimala resultat.

2. Materialval: Vi hjälper dig att välja rätt material för dina komponenter baserat på användningsområde och krav på hållbarhet och prestanda.

3. Excenterpressning: Våra avancerade excenterpressar utför stansning och formning med hög precision. Genom att använda verktyg av hög kvalitet säkerställer vi exakta och rena snitt för varje del.

5. Efterbearbetning: Efter pressningen genomgår delarna noggrann inspektion och efterbearbetning, inklusive avgradning och ytbehandling, för att uppnå den slutgiltiga ytkvaliteten och funktionaliteten.

Användnings-områden

Excenterpressning är en mångsidig teknik som används inom många industrier. Bland annat för tillverkning av komponenter som chassidelar och karosser. För produktion av precisionsdelar till elektroniska enheter. För formning av metallkomponenter som används i byggkonstruktioner. För tillverkning av delar till hushållsapparater och vitvaror.

Vill du veta mer om våra excenterpresstjänster eller diskutera ditt nästa projekt? Kontakta oss idag, så hjälper vårt erfarna team dig att hitta den bästa lösningen för dina produktionsbehov.

Excenterpressning: Essentiellt Steg i Din Produktion

Excenterpressen används huvudsakligen i det tidiga till mellersta steget av produktionsprocessen. Den är avgörande för att forma och stansa metallplåtar till önskade komponenter innan de går vidare till efterbearbetning och slutmontering.

Dekorativ bild på en illustration av tre cirklar på Södergrens tjänster med excenterpress i fokus
Södergrens levererar

Vi skapar och levererar långvariga produkter

Design

Med våra erfarna produktions tekniker & ingenjörer förvandlar vi smidigt dina idéer från ritning till produktion och levererar prototyper med precision.

Expertis

Med över 50 års erfarenhet och en passion för tillverkning, levererar vi komplexa produkter skräddarsydda efter dina specifika behov och krav.

Anpassade lösningar

Oavsett hur komplexa dina projekt är, har vi kunskapen och resurserna för att leverera lösningar som passar perfekt för din verksamhet.

Kvalité & säkerhet

Vi har lång expertis inom excenterpressning samt olika material, vilket gör oss till en flexibel och pålitlig partner för alla dina excenterpress behov.